Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Începând cu 1 decembrie 2018, a fost majorat coeficientul de multiplicare de la 1,6 la 1,95, aplicat la stabilirea venitului lunar minim garantat care oferă dreptul de a beneficia de ajutor pentru perioada rece a anului. Astfel, mai multe familii din raionul Călărași vor primi lunar ajutor pentru perioada rece a anului, în valoare de 350 lei. În prezent, de acest suport deja beneficiază aproximativ 4360 de familii.

Citește mai departe...

 
La 17 ianuarie curent, în Consiliul raional Călărași cu o vizită a venit Consiliera Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, dna Alexandra Shema.
În cadrul discuției partea Americană a atras atenția la problemele cu care se confruntă raionul, perspectivele de dezvoltare a localității, posibilitatea cooperării în viitor, dar și respectarea legalității în procesul electoral.

Citește mai departe...

La 16 ianuarie curent, în sala de ședințe ”Alexandru Baltaga” a Consiliului raional Călărași s-a desfășurat ședința de lucru cu primarii din localitățile raionului, șefii centrelor de sănătate, alți conducători de direcții din cadrul consiliului raional.

Citește mai departe...

 

La 15 ianuarie 2019 și-a desfășurat activitatea Comisia consultativă pentru domeniul locuințelor din cadrul Consiliului raional.

Din comisia nominalizată fac parte consilieri din cadrul Consiliului raional Călărași, angajați ai Aparatului președintelui raionului, reprezentanți ai societății civile cât și alți conducători ai organizațiilor desconcentrate din teritoriul raionului.

Citește mai departe...

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 87

Ieri 84

Săptămînă 171

Lună 1642

Total 132446

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md