Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Ziua de duminică, 19 mai 2019, a fost multaşteptată pentru amatorii sportului din oraşul Călăraşi. Fiindcă, în conformitate cu Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova, anume a treia sîmbătă a lunii mai este declarată Ziua Sportivului.

 Pe stadionul orăşenesc de dimineaţă deacum erau prezenţi sportivii şi amatorii sportului de diverse vîrste – în aşteptarea multiplelor competiţii, care se desfăşoară tradiţional în cadrul acestei sărbători populare.

 Arbitrul principal al concursurilor dl Bondari Vasile, directorul şcolii sportive a raportat primarului oraşului dlui Nicolae Melnic că, participanţii prezenţi sunt gata pentru a intra în luptă. Au urmat arborarea Drapelului Republicii Moldova de către cei mai buni sportivi de la instituţiile de învăţămînt din oraş, cuvinte de felicitare cu prilejul sărbătorii şi, desigur,... cele mai interesante evenimente a zilei – competiţiile propriu zise.

 Cu mare atenţie au urmărit suporterii întrecerile la atletism (alergări la distanţele 100, 500 şi 1000 metri), mini-fotbal, tragerea otgonului, sărituri în lungime, concurs la tenis de masă şi nu în ultimul rînd lupta tradiţională „Trînta”. Toţi învingătorii la competiţii au fost menţionaţi cu premii băneşti şi diplome sportive.

 

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md