Consiliul Raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Fără îndoială, competiţia ce a avut loc la Şcoala Sportivă Specializată a Rezervelor Olimpice din oraşul Călăraşi în zilele de 25-26 mai curent o putem socoti cel mai important eveniment sportiv al anului în raionul Călăraşi. Ediţia cu numărul de rînd XXXVII  a Turneului Internaţional la lupte libere cu genericul „Cupa Călăraşi” a adunat circa 220 tineri sportivi din 8 ţări : România, Franţa, Rusia, Ucraina, Bulgaria, Germania, Belarusi şi Republica Moldova.

La deschiderea solemnă a concursului în ziua de 25 mai ne-au onorat cu prezenţa  Preşedintele raionului Călăraşi dl Artene Sergiu, conducerea raionului Călăraşi a venit anul acesta cu un cadou de preţ un televizor performant pentru Şcoala Sportivă Specializată a Rezervelor Olimpice de lupte libere din Călăraşi. Managerul instituţiei, Antrenorul Emerit al Republicii Moldova,  dl Constantin Cobîlean, la rîndul său, le-a mulţumit din suflet persoanelor oficiale, cît şi oaspeţilor turneului, pentru aportul adus acestui turneu spectaculos şi urările frumoase de bine şi i-a onorat cu suvenire şi cupe cu inscripţia competiţiei.

Turneul propriu zis s-a desfăşurat în patru nominaţii de vîrstă în diverse categorii de greutate. Pînă la urmă au fost desemnaţi şi premianţii concursului – campionii care au primit cupe, medalii şi diplome sportive de gradele respective din partea organizatorilor.

În concursul pe echipe pe locul unu s-au clasat sportivii călărăşeni.

La finele ediţiei gazdele le-au mulţumit multiplilor oaspeţi pentru participare activă la turneu şi i-au invitat frumos să-ne onoreze cu prezenţa şi la următoarele ediţii ale Turneului Internaţional „Cupa Călăraşi”.  

 
 
 
 

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md