Consiliul Raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

   În perioada 01-03 iunie 2019, o delegație a Consiliului raional Călărași, condusă de vicepreședintele raionului, dl Nicolae Rozembac s-au deplasat în orașul Bielsk-Podlaski, Polonia, regiune cu care raionul Călărași este înrudit prin tratatul bilateral din anul 2007.

     În cadrul vizitei delegația s-a deplasat la mai multe întreprinderi industriale, centre culturale, muzee și locuri istorice semnificative pentru poporul polonez, totdată s-a transmis și mesajul de felicitare din partea conducerii raionului Călărași.

     În cadrul acestor relații de înfrățire, cu ajutorul autorităților din Bielsk-Podlaski, în temeiul acordului s-au implementat și realizat un șir de proiecte în domenii sociale și de bunăstare a populației din raion, inclusiv: Construcția stației de epurare din c. Oniscani, amenajarea unui teren de joacă pentru copii în or. Călărași etc.

     Totodată, copiii din Polonia în perioada de vară se odihnesc în tabăra pentru copii ”Romanița” din s. Oricova, Călărași, iar copiii din Călărași pleacă în Polonia.    

 

 

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md