Consiliul Raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

 

La  14 februarie curent în sala de ședințe a Consiliului raional,specialiștii DAEDR în comun cu reprezentanții MADRM au organizat un seminar cu deținătorii de plantații multianuale, pomicole, nucifere  privind particularitățile de tăiere și formare a pomilor fructiferi în dependență de soi, specie  în condițiile anului agricol 2020.
 Academicianul Dom.Ilie Donică a adus la cunoștința participanților la instruire despre metodele de formare a pomilor fructiferi  în dependență de soi și specie. Specialiștii de la ANSA  au vorbit  despre complexul de boli și dăunători la diferite specii pomicole,modul eficient de combatere a bolilor și dăunătorilor ,sisteme de combatere a buruenelor,sisteme de fertilizare pentru livezi și despre utilizarea sigură a pesticidelor.   Dom.Ilie Donică a mai acceptat,că obținerea de recolte mari de fructe de bună calitate este corelată de starea bună a pomilor,agrotehnica corectă și dragostea față de agricultură.
 
                                                       INVITAȚIE
 
Stimați  producători agricoli Vă invităm, să participați pe data de 20 februarie 2020 ora 10.00  în incinta primăriei Sadova la seminarul de instruire a producătorilor de struguri  cu tema.
,,Tăierea viței de vie în condițiile anului 2020,,
Participă reprezentantul MADRM Dom.Valeriu Cebotari.

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md