Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

La 26 iunie curent a avut loc şedinţa Consiliului de administraţie al fondului local de susţinere socială a populaţiei cu următoarea ordine de zi:

1. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale pentru luna iunie familiilor defavorizate (conform cererilor depuse);

2. Cu privire la acordarea ajutoarelor materiale unice foștilor deportați și deținuți politici din raion.

Astfel, prin decizia Nr. 09 și 10 din 26.06.2017 s-a decis acordarea ajutoarelor materiale familiilor social-vulnerabile, pentru 45 familii în sumă totală de 54900 lei. Banii vor fi alocaţi din bugetul Fondului local de susţinere socială a populaţiei categoriilor de persoane nominalizate.

Totodată, în scopul ameliorării situației materiale a foștilor deportați și deținuți politic, Consiliul de admininistaţie al Fondului republican de susţinere socială a populaţiei a stabilit acordarea ajutoarelor materiale unice, prin intermediul fondurilor locale, în cuantum a câte 700 lei pentru 168 persoane din raion.

De asemenea, persoanele care au atins vârsta de pensionare și domiciliază în Republica Moldova, dar beneficiază de pensie din alt stat, la fel vor fi incluse suplimentar în liste în baza documentelor oficiale, care confirmă că au fost deportați și reabilitați cu anexarea acestora la dosar.

Beneficiarii de ajutoarele materiale menționate vor putea ridica banii de la Î.S. „Poşta Moldovei”.

 

 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 29

Ieri 136

Săptămînă 348

Lună 1218

Total 148433

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md