Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

Tabăra “Romanița” din s. Oricova, în perioada  03 iulie - 9 iulie, a găzduit GLOW TOBE – Şcoala de vară,  organizată de voluntarii Corpului Păcii în Republica Moldova, în parteneriat cu organizațiile EuMiscMoldova și ADC și MilleniuM pentru 60 de tineri din Republica Moldova ghidaţi de voluntarii CP în RM precum şi de profesorii-parteneri ai voluntarilor.

Tabăra GLOW TOBE – 2017 pune accentual pe  Egalitatea de gen şi şanse egale pentru tineri. În acest context organizatorii le-a oferit tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani oportunitatea perfectă de dezvoltare a abilităților de conducere, prin participarea la activitățile de grup cu accent pe egalitate de gen, respectul de sine, stabilirea obiectivelor, voluntariat și dezvoltarea carierei,şi-au făcut noi prieteni.În plus, ei au fost implicaţi într-o varietate de jocuri de echipa, sport, cântece, au sărbătorit împreună zilele de naştere și nu a lipsit tradiţionalul RUG DE TABĂRĂ.

Tinerii sunt motorul societatii, deaceea organizatorii, în persoana voluntarei Corpului Păcii, Sarah Haas, profesoară de educaţie pentru sănătate în LT M.Sadoveanu din or. Călăraşi, a invitat reprezentanţi ai diferitor structuri din Calarasi, care au incercat sa inspire si sa ajute tinerii in cautare profesionala, sa aleaga o meserie. La sărbătoare a fost prezentă şi Directorul Corpului Păcii în Republica Moldova.

La final de program tinerii şi-au urat succese, au luat telefoanele de contact pentru a continua relaţiile de prietenie stabilite între ei, în aceste zile minunate de vară, în speranţa că la vara următoare se vor revedea din nou.

 

 
 
 
 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 16

Ieri 60

Săptămînă 454

Lună 1997

Total 165568

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md