Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

În contextul zilei de 15.09.2017 în incinta Casei de cultură Călăraşi s-a desfăşurat festivitatea  solemnă dedicată „Zilei profesionale a lucrătorului  din sfera protecţiei sociale a populaţiei

.Sfera protecţiei sociale a populaţiei cuprinde numeroşi subiecţi care direct sau indirect îşi aduc aportul în implimentarea politicii de stat şi buna deservire a populaţiei. Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Călăraşi aduce sincere mulţumiri tuturor care au fost alături de noi la sărbătoare şi în primul rînd preşedintelui Consiliului Raional Călăraşi Sergiu Artene, vice-preşedintelui pe probleme sociale Zinaida Bădărău, Şefului adjunct al Oficiului Teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat,  APL, foşti angajaţi, parteneri fideli şi mulţi alţii.

Pe lîngă călduroasele  cuvinte de felicitare  aduse tuturor angajaţilor din sfera protecţiei sociale a populaţiei Consiliul Raional Călăraşi au premiat cu diplome de merit angajaţii DASPF care au dat dovadă pe parcursul anului de ascensiune continuă în domeniul profesional şi ataşament faţă de valorile umane. Cu premieri a venit şi Şeful Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei Tudor Enachi cu diplome de merit pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor din sfera protecţiei sociale, pentru dăruire de sine, receptivitatea manifestată zi de zi faţă de beneficiari.

Au instigat atmosfera de sărbătoare copiii din ansambul de dans folcloric ”Vălcinețenii” din s. Vălcineț, r. Călărași, care au minunat spectatorii prin ritmul săltăreț al Polcii și Horei de la Sud.

Sfîrșitul festivității a fost încununat cu  piesa de teatru ”Maimuța din baie”  prezentată de  actorii teatrului ”Satiricus” din mun. Chișinău.

Mulţumim tuturor prestatorilor de servicii care s-au implicat în organizarea sărbătorii, în special tuturor celor care au confecţionat şi au amenajat o minunată expoziţie de lucrări confecţionate manual care cu plăcere a fost admirată de cei prezenţi.

În acest context din numele Şefului şi a echipei din aparatul  Direcţiei Asistenţă Socială şi Protecţiei Sociale a Familiei Călăraşi urează tuturor celor care activează în sfera socială multă sănătate şi răbdare, îmbucurătoare succese şi realizări profesionale, binemeritată recunoştinţă şi apreciere.

 

Căutare pe site

Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 14

Ieri 60

Săptămînă 452

Lună 1995

Total 165566

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md