Consiliul raional Сălărași

PAGINA OFICIALĂ

În perioada 29 ianuarie - 2 februarie 2014 la Chișinău  a fost desfăşurat cel mai mare eveniment expozițional al anului – expoziţia naţională "Fabricat în Moldova", ediţia a XIII-a, care ca de obicei a avut loc la  centrul expoziţional internaţional “MOLDEXPO”. La eveniment au participat peste 270 de agenţi economici din toată republica şi respectiv din toate ramurile a economiei naţionale. Raionul nostru a fost prezentat de către 6 companii, care au participat activ cu standul colectiv sub egida Consiliului raional Călăraşi, care la răndul lui şi-a asumat responsabilitatea să suporte parţial cheltuielile de participare a agenţilor economici sus menţionați.
 

Mobilizarea agenţilor economici a fost efectuată cu success de către specialiștii secției Economie al Consiliului raional Călăraşi, un merit deosebit și decisv la selectarea participanților i-a revenit dlui Boris Cucu, specialist principal al secției. Astfel, posibilitatea de a prezenta produsele alimentare şi nealimentare au avut următoarele companii din raion: SA “Fabrica de conserve Călăraşi”, ICS “LAPMOL”, SRL “Aligocomex”, ÎI “Apicola Valerica”, meşteri populari dna Valentina Ursu şi dl Vasile Gonciari.
La deschiderea oficială a expoziţiei a participat delegaţia de la Consiliul raional în frunte cu dl Victor Chicu, vicepreşedintele raionului. Datorită organizării reuşite şi nu în ultimul rînd calităţii produselor prezentate de către agenţi economici din raion Consiliul raional Călăraşi, al II-lea an consecutiv a obţinut  medalia de aur pentru buna organizare și participare activă la aceast eveniment.
În comparatie cu anii precedenți, expozitia  a luat amploare atît sub aspect calitativ cît și cantitativ, prin diversitatea produselor alimentare și nealimentare. Anul acesta mai multi agenti economici, mai multe standuri collective au participat la eveniment, necatind faptul ca conditiile climaterice au fost nefavorabile.
Suntem siguri că şi în viitor, raionul nostru, va păstra tradiţia, se va întoarce mereu de la expoziţie cu medalii de aur.
SECTIA ECONOMIE
 

Căutare pe site

Calendar

Februarie 2017
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
Loading feeds...

Custom Logo Design


Vizitatori

Azi 19

Ieri 63

Săptămînă 19

Lună 2109

Total 56558

Raionul Călărași în imagini

Consiliul raional Călărași © 2014. Toate drepturile rezervate.
or.Călărași, str. Biruinței 1, e-mail:consiliu@calarasi.md